Kinderfeestjes

Kinderfeestje op de boerderij Wilt u uw kinderfeestje eens op een andere manier vieren, dan is dit misschien iets voor u.

Wij bieden op  de boerderijcamping de mogelijkheid aan om op een leuke manier tijdens een kinderfeestje wat te leren over diverse dieren, en over het maken van diverse producten. Standaard starten we het feestje met een rondleiding langs de dieren(Wallaby’s , stokstaartjes, eekhoorntjes, uiltjes, biggetjes, kippen ,pony’s en paarden etc.) Bij elke diersoort vertellen we wat over de herkomst, verzorging  en voortplanting. Natuurlijk is er ook een moment voor de jarige met o.a. ranja en cakejes versieren en cadeautjes uitpakken €4.- pp. Op de boerencamping kunnen de kinderen spelen met de aanwezige skelters, trampoline, speeltoestellen etc. En bij goed weer wordt de waterglijbaan opgezet. Verder kunt U zelf een aanvullend programma samen stellen. U kunt kiezen uit          Boerenstormbaan €4.- pp                                           Pony rijden €3.- pp          Rit met paard en wagen 5.- pp                                Pony poetsen €2.- pp          Aardbei jam maken €5.- pp                              – Cup cakes maken €5.- pp          Appelmoes maken €4,- pp                               – Kaarsen maken €5.- pp          Knutseluurtje  €4.- pp

Als afsluiting kunt u kiezen voor onbeperkt pannenkoeken eten of frietjes met snacks €4.00 of  broodjes knakworst. €3.50 Heeft u andere ideeën dan horen wij dat graag, en zullen we proberen het mogelijk te maken.

ALLEEN MOGELIJK OP ZATERDAG EN OP AFSPRAAK!! Graag de datum bespreken.

Oosterweg 265 6603 AA Wijchen Tel. 06-23599907 kinderfeestjes-scharrelnest@hotmail.com